Bekijk hier
de fotos
Word vrijwilliger
Kaartverkoop
Orange Obstacle Run

Nieuws

Oranje hart Den Ham kijkt terug op geslaagd jaar

DEN HAM De Hammer Koningsdag organisatie Oranje hart Den Ham kan tevreden terugkijken op de activiteiten. Ondanks het minder goede weer zijn alle evenementen druk bezocht. 

"We zijn nooit echt bang geweest voor een slechte opkomst" aldus scheidend voorzitter Johan Vliek. "De inwoners van Den Ham en omstreken laten zich altijd zien als er iets georganiseerd wordt.” Met name op Koningsdag werd de organisatie gedwongen het middagprogramma, de Prins Pils Bokaal, om te gooien. “Vanwege de regen en de kou was het onverantwoord om op het buiten terrein spellen met water te doen” zegt Vliek. De meerkamp werd uiteindelijk binnen in versimpelde versie alsnog gespeeld, wat kon rekenen op positief commentaar van deelnemers en het massaal toegestroomde publiek. 

Ook de verdere evenementen, de ‘Oldies but Goldies’, ‘Orange Teenage Event’, ‘Comedy Avond’ en ‘Oranjenacht’ werden als vanouds druk bezocht en waren allemaal nagenoeg uitverkocht. Hiermee kan de organisatie stellen dat ook dit jaar weer volledig geslaagd is. “We zijn blij om te zien dat de mensen onze evenementen weten te waarderen” vult nieuwe voorzitter Hermen Welink aan.  

Op de website
www.oranjehartdenham.nl zijn de foto's van alle feesten te vinden. Ook is daar een contactformulier te vinden om nieuwe ideeën voor volgend jaar te laten horen.